Bali House

Bali-House

Bali House Pond

From the north facing living room, which enjoys the winter sun, you overlook a pond that not only provides tranquil reflections but which features The ‘Bali House’. This pond was the source of the mud which was used to make the mud bricks. Once enough bricks were made the hole was filled with water, bulrushes were planted and it was edged with lawn and paving.

The Bali House and pond was true inspiration. It is the perfect place to take the time to meditate, reflect and become a part of this amazing landscape.

Bali House

BaliHouse

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: